Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2011 » Грудень » 6 » Дзідзьо назвав Ясінську тупою фіцькою, вона ж відповіла… кулаком.


Ясінська закрутила з Дзідзьом службовий роман. Щопарвда лише на  телеекрані. До дня Св. Валентина продюсери Юрій Гнатковський та Віра Яворська (за сумісництвом ще й режисер) зняли комедійний  мюзикл "Певне боги звар’ювали” у якому Ясінській дісталася головна роль – богині Венери.


Музична комедія, у епізодах якої на екрані появляться також  "Скрябін”, "Друга ріка”, Вова зі Львова, Владіслав Левицький та багато інших, буде драматичною – адже кохання добре римується зі стражданням, а водночас комічною до сліз…

Одна з головних ролей – роль Амура -  дісталася Михайлові Хомі, відомого в народі, як Дзідзьо та учасник гурту Sex Shop Boys. Саме він безнадійно закохався у свою шефову – богиню Венеру-Ясінську. Венера ж й помічати його не бажає. Їй нудно жити на Олімпі, де керівник божественного порталу Меркурій (Андрій Великий, "Львівська хвиля”) тільки й рахує гроші, а бармен Бахус (Лесик Турко учасник гурту Sex Shop Boys) сервірує дрінки з відчайдушною назвою "Нехай горить все синім полум’ям”. Тому вона з цікавістю поглядає на Землю… Куди зрештою і вирушає Амур-Дзідзьо аби, остаточно наважившись, підкорти серце Венери-Ясінської… Аби побачити, що з того вийшло – дивіться прем’єру на телеканалі ЗІК, 20 лютого, у неділю о 22.00!

Для співачки Ясінської роль у мюзиклі стала акторським дебютом. Зрештою для усіх зірок це був перший акторський досвід такого масштабу, проте усі вони почувалися у кадрі, як античні боги на Олімпі.

- Було весело, особливо коли всі замучені мусили за сценарієм тацювати на дискотеці, - ділилася враженнями Ясінська. - У цей час у всіх відкрилось друге чи то вже третє дихання і почалися справжні танці. А ще я ніяк не могла сконцентруватися в діалозі з Михайлом, бо він постійно мене смішив. А коли треба було плакати, то спершу Меркурій-Великий наговорив неприємних речей, Михайло почав тиснути, мовляв, не вірю, не вірю, не вірю! Тоді в голові реально почала визрівати міні-істерія, яка вичавила з мене сльозу... Та коли увійшла у роль, почалося справжнє задоволення від зйомок…

Та задоволення іноді змішувалося з болем, адже вистачало у комедії і гострих моментів. Під час одного з дублей сцени, де закоханий Амур звітує Венері про свої виконані справи, вредна Ясінська  капризує... Тоді й ввірветься терпець Амурові, чи то пак Дзідзьові, і він закричить Венері-Ясінській у лице: "Вам нічого не подобається, бо ви – тупа фіцька!». Звісно Ясінська образи не стерпіла і відполіла кулаком…  Чи постраждало у пориві емоцій обличчя опікуна Мейсона, чи означає це кінець дружби?







Джерело: http://musiclviv.org.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 4908 | Додав: ReZoN | Теги: Дзідзьо | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
pt type="text/javascript">