Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Субота, 20.04.2024
Головна » 2012 » Серпень » 9 » На День Незалежності у Калуші буде Дзідзьо, боді-арт, продаж сучасної літератури та трохи вогню

Щоправда, Дзідзю ставиться одна умова — ніякої нецензурної лексики.

Нині план заходів на День прапора, 23 серпня, та День Незалежності, 24 серпня, у Калуші — поки що орієнтовний. Як і сума коштів, яку планується затратити на святкування. Як повідомила Вікнам online заступник міського голови Оксана Табачук, попередній кошторис святкування становить близько 50 тис. гривень, які планують виділити із міського бюджету, і збільшуватиметься у разі, якщо з′являться благодійники.
Розпорядженням міського голови вже створений організаційний комітет і намічений попередній план заходів. Так, 24 серпня, окрім традиційних віче, молебнів та урочистостей, калушан очікуватиме виставка-продаж сучасної літератури, ярмарок народних промислів та — боді-арт. Усе — на бульварі Незалежності.
Основний концерт відбудеться у парку, за участю калуських виконавців та гостей з інших міст. Головним гостем свята, імовірно, буде Дзідзьо. Виконавця обирав міський голова, спираючись на результати опитування у соціальних мережах. Більшість опитаних захотіли побачити на День Незалежності у Калуші Дзідзя. Щоправда, влада ставить умову: ніякої нецензурщини у текстах.
Калушан також очікуватиме романтична молодіжна вечірня акція, коли на воду спускатимуть запалені свічки. А закінчаться святкування запаленням варти, що уже стає традицією. Феєрверк калушани зможуть побачити лише у тому випадку, якщо його хтось «подарує».

Категорія: Новини | Переглядів: 2174 | Додав: ReZoN | Теги: Дзідзьо, Dzidzio, Лестк, День Незалежності, Калуш, Юлік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
pt type="text/javascript">