Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2012 » Липень » 30 » Плиски “порвали” Тернопіль, а Дзідзьо публіку на стадіоні


Аби заманити на матч муніципального ФК «Тернопіль» побільше глядачів мерія вирішила влаштувати по його завершенні концерт мегапопулярного сьогодні співака Дзідзя.

Футболісти ФК «Тернопіль» в першому таймі продемонстрували гру ще гіршу, ніж демонструвала «Нива» у свої найскрутніші часи. В другому таймі наші трішки додали, але їх поривів не вистачило навіть на те, щоб розмочити рахунок. Як наслідок третя поразка в офіційних матчах, і перша «суха» поразка в домашніх стінах – 0:2.

Та вийшло, що нікого матч не розчарував, оскільки переважна кількість глядачів на трибунах були не шанувальники футболу, а публіка Дзідзя – діти 6-11 років, їх батьки і тінейджери до 18-ти.

А власне на концерті публіка відірвалася «на всі сто». В такт вар’ятським, але запальним пісням Дідзя подекуди похитували головою навіть правоохоронці. Що вже казати по дітей, які просто шаленіли у масовому психозі.

Для чого напередодні був футбол залишається загадкою. Як і те, як себе почувають зараз ті міські дежслужбовці, яких «заохотили» придбати абонемент на всі матчі ФК «Тернопіль».

Аби не зганьбитися команді Сергія Надала тепер слід негайно щось робити із командою футбольною. Бо без Дзідзя при такій грі, яку продемонстрували футболісти муніципального клубу, на стадіоні не збереться і два сектори глядачів.


doba.te.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 855 | Додав: ReZoN | Теги: Дзідзьо, Dzidzio, Лесик, Юлік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
pt type="text/javascript">