Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Середа, 17.04.2024
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Знову у Хмельницькому мегапопулярний чувак Дзідзьо


22 вересня у філармонії буде весело. Принаймні, так обіцяють організатори – команда КВН «Отдыхаем вместе».

Мегапопулярний чувак з бородою та вусами, як сам себе називає Дзідзьо. Антигламурний співак, композитор, митець, філософ, драматург, бард. Улюблена страва – скумбрія з хлібом. Нічого не боїться (виняток: щипавки і павуки). Характер – позитивний кіпіш, ходяча доброта. Колєги – Лесик, Юлік та Мейсон теж приїдуть з ним. Перша вчителька Дзідзьо – Кузьма Скрябін.

Знову (Дзідзьо вже приїзжджав до Хмельницького у лютому цього року) створювати настрій Дзідзьо приїде зі своїми друзяками: Лесиком, який страшно любить гроші, із закритими очима на нюх відрізняє долари і гривні (без похибки). А ще – він любить їсти устриці з гречкою, политі цибулькою, смаженою на олії. Ще один пічник – Юлік, троюрідний брат Лесика. Був на заробітках в Португалії, виготовляв краники до біде. І привезуть (можливо) вони з собою свинюку Мейсона, про якого у хлопців є чимало жартів. Мейсон – це «ненаглядний» колєга Дзідзя, має голубі-голубі очі і довгі білі вії.

Отож, що покажуть-розкажуть-заспівають ці жартівники, можна буде побачити 22 вересня у Хмельницькій обласній філармонії.


http://ye.ua/
Категорія: Новини | Переглядів: 1834 | Додав: ReZoN | Теги: Дзідзьо, хмельницький, Dzidzio, Лесик, Юлік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
pt type="text/javascript">