Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2012 » Червень » 4 » Другого червня відомий в Тернополі гуморист, народний артист України Гриць Драпак видавав заміж свою доньку Тетяну.


Весілля проходило у ресторані готельного комплексу по вул. Шептицького, що належить родині Цимбалюків.

Було помітно, що батько нареченої – Гриць Драпак, дуже хвилюється, – пише Погляд. Для нього весілля дочки стало добрячим стресом. Коли дійшла черга привітати перед мікрофоном молодят, то народному артисту України було важко дібрати слів. Хтось «підколював» гумориста, мовляв, ти на сцені менше трясешся, ніж зараз. На це Григорій Драпак лише махав рукою: «Так то ж зараз перший раз…». Він переживав за кожен організаційний момент весілля, дбав, щоб усім було комфортно та щоб все було ідеально.

Але, звичайно ж, були моменти, котрих навіть досвідчений артист передбачити не міг. Наприклад, перед початком забави трапився казус, який заставив хапатися за животи усіх гостей. Коли молодята входили на подвір’я ресторану, то музикани, за традицією, почали грати марш. Раптом роздався писк, схожий на свист мікрофона, чи сигналізацію машини. Присутні роззиралися, звідки ж він долинає. А це виявився крик розкішного величезного павліна, що мешкає на території готелю. Птаха налякалася гучної музики і таким чином налякала ще й гостей. Коли ж люди зрозуміли, хто так голосно підспівує молодятам марша, то сміялися, хто як міг.

Веселив публіку також і жартівник-тамада. Цю роль на весіллі виконував модний та популярний зараз серед молоді співак Дзідзьо. Щоправда, впізнати його було важко, оскільки хлопець був зодягнений у білу сорочку, а не у свій сценічний синій спортивний костюм, не мав причіпної чорної бороди та великих окулярів.

http://zz.te.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 1437 | Додав: ReZoN | Теги: Дзідзьо, Лесик, Юлік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
pt type="text/javascript">